S3-projektet har pågått sedan 2017 och börjar nu närma sig sitt slut och den 21 maj är du välkommen att delta i ett digitalt event där vi där vi presenterar intressanta resultat och viktiga lärdomar från projektet. Vi bjuder även in till en workshop där vi tillsammans kan skapa nya idéer och bygga en bra grund för nya samarbeten gällande självkörande bussar i en nära framtid.

Låter detta intressant?

Anmäl dig senast den 14 maj via länken nedan så skickar vi en TEAMS-länk till eventet till din registrerade E-mail.  

När:                  21 maj 2021 10.00-11.30 CET

Var:                  Online i Teams

Språk:              Eventet kommer hållas på engelska

Anmälan:        https://forms.gle/7t3vor595bb4kTWv9

Kontakt

Hör gärna av dig till Anne Faxér projektledare på RISE med dina frågor om eventet eller om du vill veta mer om S3-projektet.

E-post: anne.faxer@ri.se

Om projektet

Projektet är en del av regeringens samverkansprogram ”Nästa generations resor och transporter” och finansieras delvis av Vinnova genom Drive Sweden. Keolis är operatör av tjänsten och projektet leds av forskningsinstitutet RISE. Syftet har varit att testa hur självkörande skyttelbussar kan förbättra framkomligheten, tillåta ökad förtätning av staden och minska behovet av centrala parkeringsplatser. Partners i projektet är Västtrafik, Keolis, RISE, Göteborgs stads parkering, Chalmers, Ericsson, Härryda kommun och Johanneberg Science Park.